Lirik Lagu Ratna Antika - Cenut Cenut

Lirik Lagu Terbaru Online berbagi informasi mengenai Lirik Lagu "Cenut Cenut" yang dinyanyikan oleh Ratna Antika, Simak saja lirik lagu tersebut di bawah ini : 


Cenut Cenut

sirah cenut cenut
ndelok goyang dangdut
penyanyine rodok imut gendut gendut

sing lanang nyelintut
sing wedhok mbecucut
yo iki sing nggarai dadi semrawut

korono tumini goyange nggilani
aurate dibukak rodok nggudoni
korono tumini rondo bakul kopi
ra maido supoyo ben dikrasani

ra usah maido
endang goyang kono
japenan india ala araf ndeso

goyang siji siji
sing liane ngantri
uwong sabar iku disayang ilahi

tumerehe jane yutum goyang ahe
sampe lali nggawe wedang pesenane
tumerehe jane yutum goyang ahe
sampe lali bingung piro totalane

sirah cenut cenut
ndelok goyang dangdut
penyanyine rodok imut gendut gendut

sing lanang nyelintut
sing wedhok mbecucut
yo iki sing nggarai dadi semrawut

korono tumini goyange nggilani
aurate dibukak rodok nggudoni
korono tumini rondo bakul kopi
ra maido supoyo ben dikrasani

sirah cenut cenut
ndelok goyang dangdut
penyanyine rodok imut gendut gendut

sing lanang nyelintut
sing wedhok mbecucut
yo iki sing nggarai dadi semrawut

korono tumini goyange nggilani
aurate dibukak rodok nggudoni
korono tumini rondo bakul kopi
ra maido supoyo ben dikrasani
Tag : Ratna Antika
0 Komentar untuk "Lirik Lagu Ratna Antika - Cenut Cenut"
Back To Top